Caine ranit in zona Narcisa

Astazi, in jurul ore 9.00, voluntari ai Asociatiei „Prietenii Necuvantatori” au observat in zona Narcisa (Bacau) un caine de talie mare ranit de o masina. Din cele aflate de ei cainele a fost ranit undeva pe la ora 5.00 (atunci au auzit oamenii schelalaielile) . Pe la ora 17.00 voluntari ai Asociatiei (Florin Radu, Sorina Butnaru si Florin Suciu ) au reusit sa se deplaseze la fata locului si sa transporte cainele la veterinar (Provet). Cainele are cateva fracturi interioare necesitand tratament timp de cateva saptamani. In plus, pentru o cat mai buna diagnosticare ar fi nevoie de o radiografie.Dupa tratamentul preliminar, maine trebuie dus din nou la veterinar, cainele a fost transportant intr-un loc ferit.

Tinem sa multumim pe aceasta cale echipei de la Provet care ne-au ajutat intotdeauna precum, doamnei Violeta Barbu, o doamna care plangea la vederea suferintei acestui caine si care s-a oferit sa ajute la cheltuieli cu 50 lei, precum si tuturor membrilor Asociatiei care s-au implicat in mod indirect.

Astfel de cazuri se intampla saptamanal. Putem interveni de putine ori. Lipsa unui mijloc de deplasare constant, lipsa fondurilor, lipsa voluntarilor sunt doar cateva din lucrurile care ne impiedica sa fim mai eficienti in salvarea acestor fiintei.

Reclame
Articol următor
Lasă un comentariu

2 comentarii

  1. 29 ianuarie 2011 | sosanimalbacau
  2. Ringo din ce in ce mai bine | sosanimalbacau

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: