Ciobanesc lasat in grija cui?

La Luizi Calugara, exact inainte de a face curba la stanga sa intri in sat, pe dreapta se afla o curte in care se gasesc vreo zece masini stricate. Legat cu un lant si in loc de zgarda tot un lant se afla un caine ciobanesc. Talie mare cand il vezi de la departare. Cand te apropii aproape ca ii vezi coastele prin blana. Lantul de la gat a facut rani in gatul bietei fiinte. Doua oale stau sa-i tina de urat: una goala si una plina cu… ghiata.

Sesizarea ne-a venit prin intermediul unei doamne. Trei membrii ai Asociatiei s-au deplasat la fata locului. Au sunat la numarul scris cu creta pe poarta acestui „cimitir de masini… si de caini” si au vorbit cu cel care detine proprietatea. Au cerut sa preaia cainele si sa-l ingrijeasca iar domnul, spre suprinderea noastra, a acceptat sa-l luam. Maine ne vom deplasa cu o masina pentru a-l prelua si a-l duce la veterinar. Apoi va fi dus la una din locatiile in care ne pastram cainii fara adapost.

Pentru a putea fi mai rapizi in interventii, mai eficienti avem nevoie de sprijinul domniilor voastre. Vedeti pagina de donatii a acestui blog si cautati solutia care va convine cel mai mult pentru a ajuta aceste fiinte.

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: